Un dia abans de celebrar la festa del vintè PREMI CAP VERMELL ens confinaren. Haguérem de suspendre l'acte. i ara hi tornam. Amb menys aforament per tal de seguir la normativa de la "nova normalitat". Així doncs, l'aforament és limitat. L'ús de la mascareta és obligatòri i si voleu venir ens enviau un correu sol·licitant les entrades al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

També dir-vos que l'acte serà transmès en directe a través d'aquesta web i del  facebook de Cap Vermell (si la tecnologia no falla)


La participació des pares és un factor de qualitat per al sistema educatiu, ja que suposa intervenir en l'elaboració del projecte educatiu de centre, mantenir el contacte amb el professorat i intercanviar idees i experiències i cercar solucions als problemes que es plantegen, tant els referents a l' alumnat com a centre en general. 

A Capdepera, be fos per la llunyania del municipi de la capital, per la tipologia de l'alumnat o per les necessitats dels centres, les associacions de pares i mares dels alumnes dels centres educatius de s'Alzinar, s'Auba, IES Capdepera i Es ferreret han desenvolupat i desenvolupen una feina molt important en l'educació integral dels seus fills. A més, en l'actualitat, promouen conjuntament diversos projectes socials.

Com en altres ocasions, tot i que les rebran les directives actuals, feim referència a la feina de tantes i tantes juntes directives i associats al llarg dels darrers 50 anys. La trajectòria d'aquestes associacions està farcida d'anècdotes com que la primera presidenta de la llavors APA de s'Alzinar i de s'Auba foren dones. Amb elles hem parlat i farem, com cada any, un video al respecte.

Un any més, i en van 20, els Premis Cap Vermell assoleixen el seu objectiu, i que els premiats contribuiran, com així ha estat sempre des que instituírem aquest guardó, a prestigiar un certamen que s'orgulla dels seus guardonats. Perquè són ells, els receptors, i no qui els atorga, els que donen sentit a aquests reconeixements de mèrits.

L'acte de lliurament tendrà lloc el proper dia 9 de juliol a les 20 hores, al Teatre. Sentiu-vos tots convidats!






Les APIMAs dels centres educatius de Capdepera PREMI CAP VERMELL 2019