En compliment de la normativa general respecte de l'epidèmia del corona-virus, suspenem l'acte de lliurament dels PREMIS CAP VERMELL. Esperam poder trobar una data adient per poder celebrar aquest lliurament com estava previst i així com es mereixen els guardonats.


La participació des pares és un factor de qualitat per al sistema educatiu, ja que suposa intervenir en l'elaboració del projecte educatiu de centre, mantenir el contacte amb el professorat i intercanviar idees i experiències i cercar solucions als problemes que es plantegen, tant els referents a l' alumnat com a centre en general. 

A Capdepera, be fos per la llunyania del municipi de la capital, per la tipologia de l'alumnat o per les necessitats dels centres, les associacions de pares i mares dels alumnes dels centres educatius de s'Alzinar, s'Auba, IES Capdepera i Es ferreret han desenvolupat i desenvolupen una feina molt important en l'educació integral dels seus fills. A més, en l'actualitat, promouen conjuntament diversos projectes socials.

Com en altres ocasions, tot i que les rebran les directives actuals, feim referència a la feina de tantes i tantes juntes directives i associats al llarg dels darrers 50 anys. La trajectòria d'aquestes associacions està farcida d'anècdotes com que la primera presidenta de la llavors APA de s'Alzinar i de s'Auba foren dones. Amb elles hem parlat i farem, com caqda any, un video al respecte.

Un any més, i en van 20, els Premis Cap Vermell assoleixen el seu objectiu, i que els premiats contribuiran, com així ha estat sempre des que instituírem aquest guardó, a prestigiar un certamen que s'orgulla dels seus guardonats. Perquè són ells, els receptors, i no qui els atorga, els que donen sentit a aquests reconeixements de mèrits.

L'acte de lliurament tendrà lloc el proper dia 14 de març, a les 18 hores, al Teatre. Sentiu-vos tots convidats!