Imprimeix
Categoria: Convocatories
Vist: 356

Divendres 7 a les 20 h. i Diumenge 9 a les 19:15 h: JOJO RABBIT (Nominada a 6 OSCAR)
Dissabte 8 a les 19 h. i Diumenge 9 a les 17 h: LAS AVENTURAS DEL DOCTOR DOLITTLEDivendres 7 a les 20 h. i Diumenge 9 a les 19:15 h: 
JOJO RABBIT (Nominada a 6 OSCAR)

Durada: 108 Minuts
Versió: En castellà
Gènere: Comèdia
Entrada: 5€

SINOPSI: 
Jojo "Rabbit" Betzler (Roman Griffin Davis) és un jove i solitari nen alemany que pertany a les Joventuts Hitlerianes que veu el seu món posat potes enlaire quan descobreix que la seva jove mare Rosie (Scarlett Johansson) amaga en el seu àtic a un nena jueva (Thomasin McKenzie). Amb l'única ajuda del seu millor amic imaginari, un nen una mica idiota, Jojo haurà d'enfrontar-se al seu cec nacionalisme.

TRAILER: 


Dissabte 8 a les 19 h. i Diumenge 9 a les 17 h:
LAS AVENTURAS DEL DOCTOR DOLITTLE

Durada: 106 Minuts
Versió: En castellà
Gènere: Aventures
Entrada: 5€ 

SINOPSI: 
Després de perdre a la seva dona fa set anys, l'excèntric Dr. John Dolittle, un prestigiós doctor i veterinari, es va tancar a la seva mansió amb l'única companyia de la seva col·lecció d'animals exòtics. Però quan la jove reina cau greument malalta, Dolittle haurà de deixar la seva vida d'ermità per a embarcar-se en una èpica aventura a una mítica illa a la recerca d'una cura, recuperant el seu sentit de l'humor i el seu coratge a mesura que es creua amb vells adversaris i mentre descobreix meravelloses criatures.

TRAILER:Estrena aquest dissabte. Versio "gabellina" amb actor "gabelli". El coneixeu?