Imprimeix
Categoria: Convocatories
Vist: 1568


- QUÈ INCLOU AQUEST CURS?

En aquest curs entendràs com s’utilitza un equip professional a les pistes de ball i practicaràs amb la seva alternativa domèstica i més assequible. Edy Cardona t’ensenyarà com classificar la música per sessions i aprendràs a utilitzar Traktor Dj, l’eina ideal per al teu ordinador.

A QUI VA DIRIGIT?

El número de places d’alumnes estarà limitat per tal de garantir que tots els alumnes puguin gaudir de cada una de les sessions. El curs va dirigit a tot aquell que li agradi la música i tengui interès per crear sessions musicals, ja sigui per compartir-les a xarxes socials o per animar una reunió o festa entre amics.

HI HA ALGUN REQUISIT?

Necessitaràs passió per la música i poca cosa més. Els conceptes musicals compartits en aquest curs són molt bàsics, per la qual cosa qualsevol podrà entendre ràpidament la base tècnica.

La pràctica es divideixi en dues opcions. La primera t’ensenyarà a mesclar amb el teu ordinador, on a més s’aconsella afegir un controlador o targeta d’àudio. Amb la segona opció podràs aprendre a treballar amb l’equipament que normalment podem trobar en una discoteca o club.

El sofware elegit per al curs és el Traktor Dj per a ordinador i Pioneer per l’alternativa més professional.

Curs recomanar a partir dels 12 anys.

Ordinador portàtil propi opcional.

EL FORMADOR: EDY CARDONA

Edy Cardona nascut a Colòmbia és Disc-jockey des de l’any 2010 treballant com a resident a la Discoteca Bolero, Marea Restaurante o el Friends Club Cala Rajada. Independentment ha treballat arreu de l’estat espanyol i compta amb un estudi de producció propi amb live i control room.

HORARI DE TREBALL

Dissabte 15 de febrer de 2020 de 10h a 14h.

LLOC

Escola Municipal de Música de Capdepera

PREU

15€

PROCEDIMENT D’INSCRIPCIÓ

OPCIÓ 1:

Presencialment a l'Escola Municipal de Música de Capdepera situada al carrer Sol nº2 de Capdepera.

OPCIÓ 2:

1- Per tal d'inscriure's al taller és necessari emplenar el següent formulari: https://forms.gle/KQohN6HNcDLDerGs7

2- Una vegada emplenada la butlleta d'inscripció rebreu un correu amb el número de compte on haureu de fer l’ingrés de l'import que us correspongui a cada un.

3- La inscripció no serà efectiva fins que s'hagi realitzat la transferència.

Per a qualsevol dubte o consulta us podeu posar en contacte amb nosaltres a través de: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.