Imprimeix
Categoria: Convocatories
Vist: 1850






















Clica l'imatge per descarregar el PDF





L'Ajuntament de Capdepera ha editat el fulletó "Oferta Municipal d'activitats formatives", que recull totes les ofertes educatives, esportives, tallers, etc, organitzades a Capdepera.

En les seves 24 pàgines podem trobar les propostes de l'Escola de Música, Escola d'Adults, Servei Municipal d'Esports, Centre Jove, Escola d'Hoteleria de les Illes Balears, Escola Oficial d'idiomes i Servei d'assessorament  lingüístic.

L'Escola de Música oferta els ensenyaments reglats i no reglats, nivell elemental (no reglat), Teatre Musical, ensenyaments professionals i programa de Músca a mida. 

L'Escola d'Adults  inclou l'àrea acadèmica (català i castellà per adults), àrea ocupacional (anglès i alemany), Àrea d'oci i temps lliure (restauració de mobles, pintura i taller de pauma) i Oferta del CEPA d'Artà.


Activitats esportives amb propostes d'activitats del servei municipal d'esports , del Club Esportiu Escolar, del club de bàsquet Capdepera, del club Capdepera en Joc, de s'Alzinar futbol sala, del Club Claudia Troppa sport center, del club de Capoeira Capdepera, de Krav-Magà, 

El  Centre Jove proposa  diverses activitats per a joves com ara teatre, dibuix i pintura, tallers diversos i taller de ràdio.

Al fulletó  també s'informa de l'Aula Mentor, de l'aula de l'Escola hotelera de les  Illes  Balears, de l'Escola Oficial d'Idiomes i de l'assessorament lingüístics.