Imprimeix
Categoria: Convocatories
Vist: 2541
Recordam a afiliats i simpatitzants que aquest proper dissabte es duran a terme a Capdepera les votacions de les primàries de MÉS al Congrés i Senat

 
Des de MÉS per Capdepera volem recordar a tots els afiliats i a tots aquells simpatitzants inscrits en el cens electoral que aquest proper dissabte dia 31 tendran lloc les votacions a les primàries de MÉS al Congrés i al Senat. Podeu trobar informació dels candidats que s’hi presenten a www.primariespermallorca.cat.

   Les votacions, com  a les primàries per a les eleccions autonòmiques, es faran a una mesa instal·lada al Teatre de Capdepera i l’horari de votació serà entre les 10 i les 14 hores.

  Volem animar tota la nostra gent a participar activament, no només a les primàries, sinó també a la campanya electoral. Ens trobam davant un moment històric en què es fa més evident que mai la necessitat que les nostres illes siguin defensades per una veu pròpia, sense lligam estatal. L’objectiu d’aconseguir representació al Congrés dels Diputats aquest cop és més factible que mai.

 
 MÉS per Capdepera