Imprimeix
Categoria: Convocatories
Vist: 2602
EL campionat coincidirà amb el cap de setmana de la Mostra de la Llampuga



El 25è Campionat d'Espanya de Caza Fotosub Apnea 2015 se celebrarà a Cala Rajada, en aigües de la Reserva Marina, els dies 8, 9 i 10  d'octubre. És un campionat organitzat per la Federació Balear d'activitats subaquàtiques a través del club Perles de Manacor i supevisat per la federació espanyola.

Tot un esdeveniment esportiu que tindrà al lloc a Cala Lliteres, i si fa mal temps a Cala Gat.





En línies generals  el programa és el següent (podeu consultar el programa complet al final de l'article) :
Dijous dia 8, presentació a l'Hostal Cas Bombu per a fer l'inscripció definitiva. Entrenaments oficials i recepció d'autoritats al Centre Cap Vermell (19,30 h)
Divendres, dia 9. De les 9  ales 14 hores competició oficial. Recollida de targetes i sopar de companyerisme al moll de Cala Rajada.
Dissabte, dia 10 Reunió del jurat i classificació. A les 19 hores projeccíó de les fotografies i més endavant, a les 21,30h. lliurament de trofeus, a la carpa de la Mostra de la Llampuga

Pel que fa al control tècnic del campionat hi ha els comisaris de la prova, Joan Mas i Carles Font; el director, Aitor Larburu; el vocal, Baltasar Gelabert  i el metge, Bernardo García.

Coincidint amb la Mostra de la Llampuga hi haurà un gran esdeveniment esportiu al nostre municipi, on se trobaran els millors especialistes en fotografia submarina. Com deia un amic " totes les fotos que fan aquesta gent són de postal"

El cartell del XXV  Campionat d'Espanya de CAZA-SUB APNEA.