Amb la participació de l'actriu gabellina Lina Terrassa

3 NITS SENSE DORMIR pertany al gènere de comèdia esbojarrada tipus vodevil d’ sketch, en la millor tradició de les obres de Eugene Labiche, George Feydeau, Barrillet&Gredy o Neil Simon, aquesta joguina còmica dividida en tres nits que passen a la mateixa cambra d’habitació d’un hotel a una gran capital, es en realitat un divertiment amb una certa critica irònica sobre els nostres costums i personalitat, així tindrem aquestes breus peces ajuntades en un mateix decorat però amb personatges ben diversos i amb trames diferents.
Així les nostres 3 nits les passaren 3 tipus diferents de mallorquins, que han anat a la gran ciutat, en aquest cas MADRID, per diferents motius, i que es veuran immersos en problemes personals i socials prou surrealistes com per arribar a pensar que podrien ser reals. I tot sempre a la mateixa cambra d’hotel.



Aquests son els 3 casos:

LA NIT MES MOGUDA
Marti Serra un home dins la cinquantena, va a Madrid per tal d’assistir a la comunió d’un nebot seu. La dona, Bel, però arribarà al dia següent.
No sap com, però quan al mati en Martí es lleva es troba amb una dona nua al seu llit, i ell amb una “resaca” impressionant... i tot això passa just en el moment en que la Bel esta pujant a la cambra per reunir-se amb ell.
En Martí intentarà per tots els mitjans que sa dona no vegi a la noia despullada amagant-la pels llocs mes inversemblants de la cambra... fins que arriba el fatal desenllaç.


LA NIT DEL CASAMENT
En GABRIEL NICOLAU, vol casar la filla com el potentat que es creu que és. Per això convida a tothom al hotel mes car de la capital. Però una vegada allà i a punt de celebrar la cerimònia, la seva filla AINA decideix tancar-se al lavabo i no donar senyals de vida.
Amb mes de cent convidats i el novio esperant a la recepció, en Gabriel i la seva dona CATALINA intentaran per tots els mitjans que la seva illa surti del lavabo i vagi a la cerimònia per tal de celebrar el casament.
La vinguda de CARLOS GUTIERREZ el seu promès a la cambra resultarà proverbial.

NIT DEL DESASTRE
Dos matrimonis, amics de tota la vida, decideixen passar uns dies de vacances a un hotel de Madrid. Com veuen que hi ha pista de tenis s’animen a fer uns quants sets, tota vegada que mai havien jugat abans.
No podia sortir pitjor, Marga la dona d’en Toni acaba accidentada, els dos matrimonis enfadats, i la cosa no acaba allà.
Quan en Miquel i la Maria intenten fer les paus, anant a la cambra dels seus amics, les coses encara es compliquen molt i la habitació es convertirà a un autèntic camp de batalla on tots es barallaran amb tots... acabant finalment demanant una ambulància perquè els dugui al hospital.