Imprimeix
Categoria: Convocatories
Vist: 3208
Són activitats gratuïtes i de gran qualitat. 



Diumenge, 7 
A les 20h al Centre Cap Vermell 
Le carromato presenta: 
SWINDICAT 





Dissabte, 6 
A les 19h al teatre de Capdepera 
Disset Teatre presenta 
Les fades de la bella dorment

Benvingudes i benvinguts a la Torre de les Punxes! A la sala més alçada de la torre de les punxes, on fou viscuda la rondalla d’Englantina, la que fou Bella Dorment. Segur que aquesta història ja us l’hauran explicada, bé per aquí, o bé per allà. Però mai l’haureu sentida com la sentireu avui. Perquè nosaltres som les fades que li vam fer patir allò. Obriu bé les orelles, perquè avui coneixereu la versió de na Fada Camosa i na Fada Brossina!
Entrada Gratuïta 
Programa CULTURA EN XARXA del Consell de Mallorca. 



Diumenge, 7 
A les 20h al Centre Cap Vermell 
Le carromato presenta: 
SWINDICAT 
Alfredo Ardanaz,violí; Miquel Àngel Aguiló, violoncel; Guillermo Femenias, guitarra i Xisco Aguiló, al contrabaix.

Musica i humor amb molt de swing.

Le carromato neix de la trobada de músiques europees: klezmer, cançó francesa, jazz manouche, música de pel·lícules del vell continent… amb aquelles músiques del nou swing, latin, jazz, bossa o boleros… tot això amb un so de saló, acústic i natural, assaonat en els aires mediterranis de Mallorca.

El nom del grup fa referència als músics ambulants i titellaires que recorrien vastes geografies i despertaven el pot de les essències d’antany. Emulant aquells músics ambulants, Le Carromato viatja en una furgoneta ranquejant, on la majestuosa porta posterior s’obre accionant un llarg pal des de l’interior.
Entrada gratuïta - a partir de 10 anys- 
Programa CULTURA EN XARXA del Consell de Mallorca.