L'ambiciós projecte d'Anegats pretén conjugar art, música i poesia.
Presentació dia 28 de març, a l'Auditori de Manacor



ANEGATS se submergeixen en un bell episodi de la mitologia grega per donar vida al que segurament ja és el seu projecte més ambiciós i arriscat. Mitjançant el misticisme i la màgia del mite del FIL D'ARIADNA, Anegats reflexionen sobre la seva trajectòria musical i vital en un nou format de concert que s'estrenarà de manera oficial el proper divendres 28 de març a l'Auditori de Manacor.

Una orquestra de més de vint músics acompanyarà el grup en una sèrie d'actuacions que els permetrà interpretar els temes més lírics i introspectius de la seva carrera artística. L'encarregat dels arranjaments i de la direcció musical del projecte és el pianista, compositor i productor audiovisual Miquel Brunet, que ha conferit a les cançons la riquesa de matisos i l’èpica d’aquesta gran aventura.



L’univers iconogràfic on es desenvolupa aquesta epopeia musical ha estat creat per l'artista serverina Amparo Sard, que ha pintat un quadre expressament per a l'ocasió. Un quadre que inspira i conceptualitza la mirada del grup dins del mite. De la mà del dramaturg també serverí, Jaume Miró, Anegats s'endinsen en l'univers de la metàfora (la de la seva pròpia existència com a grup), i s'aventuren en un espectacle íntegre que pretén conjugar art, música i poesia.
 
Sens dubte, una ocasió excepcional per retrobar-nos amb la vessant més intimista del grup.