L'OCB organitza la cursa popular "Mou-te per l'educació", en recolzament als docents.




Benvolguts amics,

   L'Obra Cultural Balear organitza una activitat esportiva, *"MOU-TE PER L'EDUCACIÓ"*, per tal de seguir recolzant els docents que des de fa dos mesos defensen una educació de qualitat, i exigeixen al Govern un acord o assentiment comú entre totes les parts que conformen el món educatiu del nostre país, que passi per la Universitat, estudiants, professorat, pares i mares, directors, inspectors... Una educació que defensi la llengua i la
cultura pròpia, i que no l'arraconi. Una educació que impulsi el coneixement de llengües estrangeres, però sense la imposició d'un decret TIL que ha estat rebutjat per els experts que coneixen de primera mà la realitat educativa de les Illes Balears.

   Però això, i perquè pensam que és el moment de moure'ns junts per l'educació, us demanam la vostra participació activa i solidària a la diada *MOU-TE PER L'EDUCACIÓ*.

   Serà el *diumenge dia 24 de novembre, a les 11 hores, a Manacor*. Per als més atletes hem preparat una cursa de 10 km, pels voltants de Manacor, cronometrada i controlada per Elitechip. Per a la resta, s'ha preparat una
caminada-passejada de quasi 4 km, que recorrerà els carrers de Manacor

   El preu de la cursa atlètica és de 10 €. La caminada és de 5 €. Tots els doblers recaptats aniran destinats a la caixa de resistència. Les primeres 700 inscripcions rebran una bossa de regal.

   Informació i inscripcions a Elitechip