Imprimeix
Categoria: Convocatories
Vist: 2482
El proper dia 9, 21 grups participaran en "la nit més sonada de l'any" de Cala Rajada




Definitivament, aquest divendres 9 d’agost la Gimcana Nocturna 2013, la nit més sonada de l’any, comptarà amb 21 grups que, habillats per a l’ocasió i disposats a superar un munt de proves prou difícils, intentaran guanyar un dels 3 premis en joc (viatge amb veler, una sessió de Spa o un sopar).  Seran més de 150 persones entre participants i organització, en un dels actes més tradicionals i participatius de les Festes de Sant Roc. Aquesta gran gimcana està organitzada per l’associació Ona Verda, que enguany ha presentat diverses novetats per fer viable la prova a nivell logístic i d’horari.

El llistat definitiu de grups participants és el següent:

1. LAS TORTUGAS NINJA
2. LOS RAYADOS
3. LAS TERRORISTAS
4. CAPITAN SALAMI
5. ENTRE ONES
6. LOS MANTEROS
7. THE BABYS
8. NOVATOS POWER
9. ELS COTORRISTES
10. COM ANAM?
11. ROLFMAO TEAM
12. THE POSTMEN
13. LIMPIEZA PERFECTA
14. JAMBOS
15. A TI QUÉ TE IMPORTA
16. BAD BULLS
17. 007 PANRICO LIMIT LLEPOLIES
18. DOS POLIS MUY CABRONES
19. FORNERS EN AUGE
20. ES FORAVILERS
21. LOS BATIBUKIS

Els organitzadors volen agraïr públicament la col.laboració de l'Ajuntament de Capdepera, Serrano Hotels, Pizzeria Alcapone, Mayurca Yachting Segeltorn, Seguros Bilbao, Inmobiliaria Toñi Ruiz, Ca’n Buti Llepolies, Centre Jove, T-Shirts Mallorca i Karakorum Adventures, entre d’altres, així com el Club Nàutic de Cala Rajada.

Vos esperam, participants i públic assistent, el proper divendres a les 22:13h a la plaça dels Pins. No hi podeu faltar!

Imatges de la passada edició de la gimcana