Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 2409

Esquerra Unida de Capdepera denuncia l'abusiu preu dels lloguers dels “habitatges socials”


   EU de Capdepera denuncia que el preu de lloguer oferts  pels “habitatges socials” en el municipi, de 400 o 500 euros, depenent de la superfície entre 74 i 90 m2, és una quantitat abusiva i fins i tot més cara que les del mercat lliure, on es troben habitatges més assequibles i fins i tot moblats.

   No oblidem que aquests habitatges van ser aconseguits arrel d'una campanya de signatures impulsada pel nostre grup perquè l'ajuntament de Capdepera cedís terrens públics, per a la seva construcció, a l'Ibavi i pels quals es vénen lluitant des dels primers anys de la democràcia.



   En el paquet de 100 mesures per a una sortida social de la crisi, presentat per Izquierda Unida, s'inclou una proposta per invertir en l'adquisició de 100.000 habitatges a preu de cost per construir un Parc Públic d'Habitatges en Lloguer moderat. Aquest lloguer no haurà de ser superior al 30% dels ingressos dels inquilins. Els sous mitjans dels treballadors i treballadores de Capdepera que vulguin optar a ells disten molt d'aquesta quantitat.