La revista Estropeig presenta la candidatura de Pere Fuster a la batlia i fa un balanç de la passada legislatura.
















    L’agrupació de Capdepera del PSM i Entesa per Mallorca està distribuint la seva revista d’opinió Estropeig, que arriba al nombre 17, i en la què es presenta el gruix de la candidatura a la portada. De fet la llista completa a les properes eleccions està tancada i serà presentada a principis del mes d’abril. En Pere Fuster, candidat a batle, ens ha comentat “presentam una candidatura capaç i coherent, de gent preparada i compromesa amb aquest poble, amb ganes de fer feina  i aportar temps i idees per a millorar la vida de la gent d’aquest municipi. De fet al titular de l’editorial ho deixam clar “estam preparats”, preparats per a ser una opció de govern de l’Ajuntament, preparats per a fer una gestió responsable i seriosa. Des del PSM-Entesa per Capdepera i Cala Rajada... no volem vendre falses expectatives, ni prometrem allò que no estiguem segurs de poder complir...Els recursos són limitats i per tant s’hauran de marcar prioritats”
   Un altre apartat important de la revista és un repàs de la “feina feta” al govern municipal, amb  especial referència a la tasca, “discreta i efectiva”, del regidor Mateu Garau. Més endavant  fan  referència als objectius de la formació política a sengles articles anomenats “Algunes raons per creure en aquest poble “ i  “El repte del turisme”.



   Per acabar fan una breu ressenya biogràfica dels tres primers de la candidatura, que són Pere Fuster Nadal , Antònia Ballester Colom i Mateu Garau Flaquer.