Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 2649
S'està treballant en la creació d'una associació d'amics de l'Escola de Música.

El proper dia 10 tendrà lloc la primera reunió informativa, oberta a tohom, per a explicar els objectius d'aquesta iniciativa.
Es tractaria de donar-li suport econòmic per a fomentar projectes artístics i pedagògics centrats en l’art i la música.



Amics de l’Escola de Música de Capdepera

En aquests moments s’està treballant en la creació d’una “Associació d’amics de l’Escola de Música de Capdepera”, amb la finalitat de donar-li suport econòmic, de fomentar projectes artístics i pedagògics centrats en l’art i la música, d’adquirir d’instruments musicals, partitures i accessoris, de promoure joves talents, d’oferir ajuda en casos de necessitat social, i d’organitzar actuacions públiques dels estudiants, esdeveniments i intercanvis d’estudis.

Els socis de l’Associació participarien activament en el desenvolupament artístic de joves i els podrien donar suport, mentre aquests evolucionen en la seva carrera musical, trobant un públic atent. Però darrere una carrera musical d’èxit, fins i tot per als més dotats de talent, hi ha molts d’anys d’esforç i sacrifici, i cal una base financera de confiança. I en aquests casos és on podria intervenir l’Associació en diversos sentits, a fi d’ajudar la pròxima generació de músics i artistes del municipi, en estreta col·laboració amb l’Escola de Música de Capdepera.
A llarg termini, l’Associació es proposa establir per a la música i l’art una xarxa de patrocinadors i socis protectors de l’àmbit privat i públic.

Per això necessitam socis interessats a ajudar a sostenir la vida cultural tan diversa del nostre poble, que puguin i vulguin contribuir a tirar endavant aquesta idea.



En aquest sentit ens proposam:

Establir una àmplia gamma de foment per a joves músics i artistes, que es concretarà amb la Direcció de l’Escola de Música, com ara:

·       fomentar projectes especials, culturals i pedagògics, centrats en l’art i la música

·       oferir suport als joves talents

·       comprar instruments, partitures i accessoris

·       oferir ajuda en casos especials


Qui som?

     ·         La prevista Associació d’amics de l’Escola de Música de Capdepera és un cooperador que pretén donar suport a la música i l’art, principalment a Capdepera, amb diferents  actuacions, i fomentar i reforçar el seu prestigi i reputació de cara al públic.

     ·         Tenim les portes obertes a qualsevol sector, volem entusiasmar en el nostre projecte tants veïnats del municipi com sigui possible. Per això, us animam a participar-hi.

     ·         Volem donar suport als joves artistes i músics i defensar-los.

     ·         No només pretenem oferir ajudes econòmiques, sinó també donar suport a les idees i aspiracions tant de l’Escola de Música com d’altres àmbits de caràcter artístic.

     ·         Volem motivar molta gent perquè s’impliqui de manera activa en les activitats artístiques i musicals a títol honorífic.

S’està estudiant la possibilitat que, en el futur, els donatius puguin ser deduïbles en la declaració de la renda.


Reunió informativa oberta a tothom, sense compromís:

Dijous 10 de març de 2011, a les 20 hores, a l’Escola de Música de Capdepera


Més informació:    Elionor Gómez-Quintero, 971564267    -  Bernd Speier, 691422304