Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 2094


ELS HOTELERS DE CALES DE CAPDEPERA VISITEN LA FIRA TURÍSTICA ITALIANA I PREPAREN LA FIRA DE BERLIN

Empresaris de l'Associació Hotelera de Cales de Capdepera, enquadrats dins la marca turística FirstSun Mallorca continuen el seu periple europeu amb el propòsit de presentar i "vendre" el producte turístic de Capdepera i les seves zones turístiques.

Amb aquest motiu i després dels nombrosos Workshops celebrats al llarg dels mesos d'hivern, recentment els empresaris van acudir a la Borsa Internacional de Turisme de Milà (BIT), fira turística italiana per excel·lència a la qual hi són presents els principals operadors turístics europeus, agències de viatges i agents turístics del sector i que es va celebrar entre els dies 18 i 21 d’aquest mes.

Per segon any consecutiu, els representants turístics de l’Associació Hotelera van poder constatar que Capdepera, com a destinació turística, comença a ser molt coneguda i compta amb una gran acceptació dins del sector, tant entre els professionals del gremi com entre els milers de visitants que van anar a aquesta cita italiana. En concret, els hotelers de FirstSun Mallorca van poder comprovar la gran acceptació del producte turístic de Capdepera i les seves zones gràcies a la gran qualitat i professionalitat de la seva oferta, fruit de les serioses inversions realitzades i per haver executat una forta aposta en la diversificació del mercat.

La Borsa Internacional de Turisme de Milà (BIT) ha estat qualificada com un èxit gràcies a l’altíssim nombre d’expositors i visitants que han pogut comprovar les excel·lències del producte que ofereix FirstSun Mallorca, ratificat per l’alt nombre de peticions d’informació sobre l’oferta turística d’aquest municipi de Mallorca.

Els empresaris hotelers de Cales de Capdepera ja ho tenen tot a punt per assistir a la fira alemanya més important del turisme (ITB), que se celebrarà entre el 10 i el 14 de març, fira que marcarà les pautes d'una temporada turística que es presenta, a data d'avui, amb esperança, gràcies a la lenta però progressiva recuperació econòmica de l’economia alemanya.