Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 3186


N'has fet 30? en faràs 30 enguany? Si la resposta és si, et volem fer saber que hi ha convocat un impressionant Sopar de Quintos del 1979 que es durà a terme el pròxim dia 17 d'octubre a les emblemàtiques instal·lacions del restaurant del Club de Tennis Aguait.

La convocatòria és flexible ja que vos esperam a partir de les 21:30 per a fer l'aperitiu i tenir les primeres xerradetes per després seure a a taula damunt les 22:00.


El menú està format pel aperitiu, sopar a base de picades variades, carn amb salses al gust, postres, begudes que inclouen els refrescos, els vins, les canyetes així com la 'copeta' després del sopar. El preu estimat és d'uns 30 euros per persona.


Amb el fi de voler tenir una certa previsió de quantes persones serem i no fer anar de cul al restaurant, ens agradaria saber de tota aquella gent que tingui intenció d'assistir i que no hagi comunicat expressament la seva assistència als organitzadors que ho faci a través d'aquesta adreça de correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


Recorda si ets nascut/da al 79, no pots fallar, dia 17 d'Octubre a les 21:30 al restaurant n'Aguait.

Vos esperam a tots i a totes. Anirem informant,


Els organitzadors: Rocío Pérez, Jaume Mir i Dani Marín