Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 2443
NOTA DE PREMSA
PLOMA DE FERRO 2009


La XVII edició del concurs de narrativa curta “Ploma de ferro” enguany ha clos la seva edició amb prop de 40 narracions participants.









   Aquest concurs de narrativa curta que organitza l’Ajuntament de Capdepera se celebra de manera ininterrompuda des de 1993 i s’ha convertit en un clàssic dels certàmens de narrativa breu a les Illes Balears i dels més ben dotats econòmicament, amb 3 categories de 700€ per al primer premi; 400€ per al segon premi i 300€ per a autor/a local, a més d’un petit guardó elaborat per l’escultor del municipi Lluís Ladària

    L’edició d’enguany compta amb un jurat excepcional, format per l’escriptor Sebastià Alzamora, Josep Lluís Aguiló (poeta i guanyador dels Jocs Florals de l’any 2008), Cristina Salom i Magdalena Gelabert Miró, que es reunirà a finals d’octubre per deliberar les obres guanyadores i el lliurament d’aquests premis serà dia 30 d’octubre a les 20h al Teatre de Capdepera, amb l’actuació del grup Entreveus.

   Les obres guanyadores d’aquesta edició es podran consultar en format digital a través del blog del Servei d’Assessorament Lingüístic i de la revista Cap Vermell digital. També es publicaran en un recull editorial.

 Servei d’Assessorament Lingüístic
Ajuntament de Capdepera