Comença l’Estiu Esportiu amb 150 nins i nines







Aeròbic, natació, ball o futbol són alguns dels esports que els nins i nines de Capdepera practicaran aquests mesos a l’Estiu Esportiu que organitza el Departament d’Esports de l’Ajuntament.

Des d’avui i fins l’11 de setembre, uns 150 nins de 5 a 13 anys gaudiran de l’activitat física i aprendran una gran quantitat d’esports, alguns d’ells, tan poc  practicats a l’illa com el beisbol. Des de l’Ajuntament s’ha volgut incentivar als joves a practicar esports i és el segon estiu consecutiu que organitzen aquesta activitat. Els nins i nines estan dividits en grups per edats i van rotant pels diferents grups d’esports: activitats dirigides, com aeròbic o ball; activitats en grup, com futbol o bàsquet; activitats individuals, com atletisme o natació i activitats alternatives, com beisbol.

Image

La idea de fer un Estiu Esportiu va sorgir l’any passat de les nines que practicaven aeròbic ja que els mesos d’estiu volien continuar amb les classes. D’aquesta manera, l’Ajuntament va organitzar l’Estiu Esportiu que aquest any té 30 persones més inscrites que l’any passat.  

A més de l’Estiu Esportiu, l’Ajuntament també organitza campus de futbol, de volei, de bàsquet i de ball, a part de l’escola de natació, iniciació al piragüisme i cursos de vela.