Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 2396

 El proper dia 2 de maig 2009, a Artà 

   Capdepera és un dels 40 municipis inscrits en el Mallorca Prix 2009,  el concurs que tindrà la seva final el  proper dia 20 de juny al poliesportiu municipal d'Inca.
   Ara es troba en la fase de semifinals, i el nostre municipi té previst participar-hi el proper 2 de maig, en el Poliesportiu Municipal Na Caragol d’Artà, que l’any passat acollí la final. Al matí  hi participaran, a més del municipi local, Santa Margalida, Muro i Ariany. L'horabaixa passaran a realitzar les proves els representants de Manacor, Son Servera, Capdepera i Maria de la Salut.

Image

   Aquest concurs està destinat als joves de més de 16 anys de tots els pobles de Mallorca, que competeixen per equips. Cada poble participant forma un equip d'entre 15 i 20 persones i amb una mitjana d'edat que no pot superar els 30 anys. A cada un dels equips participants hi ha d'haver un representant municipal, preferentment el regidor de Joventut.
   La competició té un format de gimcana estructurada en diferents tipus de proves: d'habilitat i físiques (4 proves per equip i una de conjunta), una d'escènica, que avui tenia com a tema principal els video-jocs clàssics i que ha fet que les actuacions fossin molt originals, i, finalment, una de cultural. Amb aquestes categories se cerca treballar diferents aspectes relacionats amb el nostre territori i els fets i personalitats de la nostra cultura, a través del joc cooperatiu, la participació i la socialització dels joves.