Com cada any, GRÀCIES, MOLTES GRÀCIES A TOTS!!!


Un any més, i ja en són 23 edicions celebrades, acabat el Mercat toca replegar, acabar la paperassa i acomiadar així com toca a tots els qui han participat.

Fa 24 anys, l'any 2000, començarem una incerta aventura que ha esdevingut referència i senya d'identitat.

Falta revisar la galeria de fotos i vídeos. Continuarem el relat del Mercat que ha estat intens, bell i màgic, però abans d'acabar de replegar volem donar-vos les GRÀCIES!!!

Gràcies als qui heu participat activament o a tots aquells que ens heu visitat per compartir la màgia medieval que tenen els nostres carrers aquests dies. Gràcies també per compartir la il·lusió que hi posam tots els que ens hi implicam.

Agrair a tots els participants, els artesans, artistes, músics, escoles, associacions, dansaires, falconers, paradetes, transportistes (tren de l'associació hotelera, bus i taxi), mitjans de comunicació, visitants i, perquè no, a vosaltres, usuaris i seguidors d'aquest facebook que heu aconseguit que aquesta pàgina tengui en una setmana un abast de més de 40.000 visites.

A la infraestructura: la brigada d'obres municipal, als electricistes d'Electrohidráulica, als montadors de la decoració, a la neteja de Luisa i COEXA, a l'equip de tècnics de so de REVI's band i, evidentment, al personal del Castell, excelsos amfitrions tot l'any del nostre patrimoni més estimat.

A tots, gràcies, moltes gràcies per la vostra implicació i responsabilitat.

També a la policia Local, Protecció Civil i a la seguretat privada. Al servei d'ambulàncies que han atès les lleus indisposicions d'alguns visitants.

Els anys no passen de bades. No estam cansats, estam extenuats, però molt contents.

Ara toca descansar una mica. Reposar totes aquestes experiències viscudes i pensar en l'any que ve. Enguany tot ha tornat a ser nou, és com si, en moltes coses, haguéssim tornat a començar. Hem d'avaluar i corregir el que calgui per millorar el Mercat.

Enguany hi ha hagut moments de molta gent, pensam en el dissabte horabaixa-vespre o el diumenge migdia... El castell ha lluït i el temps ens ha acompanyat.

Gràcies per sentir el Mercat Medieval de Capdepera com a una cita ineludible al calendari, com una part de vosaltres mateixos. Perquè tots formam part del mercat i el mercat és el que és gràcies a tots vosaltres.

De debò, moltíiiiiiiiiiiiissimes gràcies i fins l'any que ve!

JA PREPARAM L'EDICIÓ de 2025!
Sols resten 353 dies. Ho podrem resistir?
Visca el Mercat!
Salut i alegria!