Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 1229
MÉS per Capdepera ha fet uns resultats històrics. El nostre més sincer agraïment a qui ens ha dipositat la seva confiança.




Els resultats de MÉS per Capdepera són simplement històrics, inimaginables fa uns anys. Aconseguir la confiança de més de 1.000 persones i del 25% dels vots és simplement espectacular. Hem competit amb els dos grans partits estatals per la victòria i, de fet, al poble de Capdepera, Canyamel i sa Font de sa Cala hem estat la llista més votada. Tenim un enorme sentiment d'alegria i satisfacció, i només podem agrair el suport rebut. Mil gràcies.

Volem felicitar al Partit Popular per la seva victòria i l'important augment de vots. També felicitar a El Pi pel seu augment de vots i regidors.

Han estat molts d'anys de fer una tasca d'oposició ferma però també constructiva, amb multitud de propostes. Anys d'estar en contacte amb la gent a peu de carrer, picant pedra, fent arribar el nostre missatge a tots els racons del municipi i eixamplant la base. I en especial, aquests darrers mesos, la feina ha estat encara més intensa. El fruit de tot plegat és evident. 

Però uns grans resultats també suposen una gran responsabilitat. Ara toca estar a l'alçada d'aquest suport rebut i deixar-nos la pell per aquest poble. Que ningú dubti que així serà. 

A Capdepera els resultats només donen lloc o bé a un govern en minoria del PP, o bé a un pacte entre dos dels tres partits que hem aconseguit 5 regidors. MÉS per Capdepera està obert a parlar amb totes les forces que han aconseguit representació municipal per aconseguir un govern estable i que camini cap al model de poble que sempre hem defensat. 

Però no podem oblidar que hem centrat la nostra campanya en el canvi. No podem permetre seguir amb la manera de fer política d’aquests anys, que tant hem combatut a les darreres legislatures. MÉS per Capdepera ha celebrat una assemblea aquest dilluns i la decisió ha estat unànime: no es contempla cap pacte on hi sigui present el màxim responsable d'aquestes polítiques en els darrers anys.

Pel que fa als resultats a nivell de Mallorca i les Illes Balears, MÉS per Mallorca conserva la representació a les institucions supramunicipals, però és evident que no ha estat suficient per impedir la victòria de la dreta. I el que és més preocupant, l'augment amb força de l'extrema dreta a les institucions. Ens esperen anys molt durs i complicats, on tocarà defensar la llengua, el territori i les conquestes socials.

Però a Capdepera els resultats de MÉS per Mallorca, ben igual que els de MÉS per Capdepera, també han millorat. Respecte fa quatre anys, hem augmentat el nombre de vots tant al Parlament com al Consell, arribant al 18 % dels vots al Consell de Mallorca. Aquest fet ens enorgulleix i confirma que el nostre projecte polític té una base electoral sòlida al municipi i que aquesta va més enllà de conjuntures i persones concretes.

Més per Capdepera