Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 886
El GOB agraeix les persones i entitats que feren possible el gran mosaic humà de dissabte passat a la Plaça Major. 


 

Milers de persones comparagueren a la convocatòria feta pel GOB juntament amb les entitats signants del Manifest de suport a la Iniciativa Legislativa Popular de les Illes Balears. 

El GOB agraeix enormement a totes les persones, els fedataris i les fedatàries de la ILP, les entitats i els col·lectius que feren possible el gran mosaic humà de dissabte passat a la Plaça Major. Una fita històrica i que ens aporta l'energia i la força necessària per continuar endavant la campanya per aconseguir que el Parlament de les Illes Balears aprovi la primera llei de l'Estat de Benestar per a les generacions presents i futures. Una llei que sorgeix del carrer, que sorgeix de la iniciativa popular i que compta amb el suport immens que dissabte es va fer visible a la plaça major. 

Entitats i persones es varen abocar a garantir que l'acte de dissabte fos un èxit i sortís rodó. Reunions prèvies, organització, logística, inscripcions, implicació, difusió... una feinada prèvia i durant l'acte per muntar un mosaic de milers de persones amb el lema de la campanya. Queda clara la força que tenim quan ens coordinam des dels moviments socials i és que junts som imparables. 

Com va esmentar, Amadeu Corbera, President de la Secció de Mallorca del GOB:

"Som hereus d’unes generacions que varen imaginar una Mallorca diferent, unes Illes Balears diferents i que un altre món era possible. I ara nosaltres, avui aquí, som els encarregats de de fer hereus aquell somni a les generacions futures. Volem que els nostres fills, els nostres nets, els infants i joves d’avui, els que encara han de venir, puguin viure a una terra millor, un país millor i un món millor. Volem que siguin hereus dels nostres encerts i no que heretin els nostres errors. Volem per tant començar a fer realitat aquell somni, començar a fer-ho avui per demà. Perquè encara no és massa tard, encara hi som a temps, encara podem. Volem que els responsables polítics de la nostra terra escoltin aquest clam, volem veure canvis, volem impulsar aquests canvis.

La ILP pel Benstar de les Generacions Futures serà l’impuls que necessitam. Per aixo, signau-a, difoneu-la, sumau-hi la vostra força. Necessitam moltes firmes per arribar al Parlament.

Avui aquí hem deixat clar que Mallorca demana canviar, rectificar, reduir, pensar diferent. Celebrem-ho! Demà seguirem treballant, pels nostres fills, pel futur, i per fer una terra , la nostra terra, ecològicament i socialment millor que la que ara tenim. "

Ens queda una darrera empenta, fins el 23 de juny, per muntar actes informatius, paradetes i seguir recollint signatures sense descans. Ahir mateix, diumenge i després de l'èxit de dissabte, fedetaris i voluntaris diverses recollien signatures a la Fira de Puigpunyent i a la Fira de la Pedra de Binissalem.

No aturam, perquè volem que el suport a aquesta llei popular sigui un clam davant el Parlament i garanteixi una mirada llarga i amb responsabilitat cap a les generacions presents i futures i per tant, per garantir, que es posi la vida al centre de les decisions politiques que es prenen avui. 

Recordau que teniu tots els actes de la campanya, manifest de suport, punt de recollida de signatures fixes i tota la informació i material necessari per seguir donant difusió a la campanya a avuiperdema.org

Així doncs, gràcies i seguim! la nostra fita és ara el 23 de juny!


GOB