Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 1176
 
Que poques llums!


Des del partit popular de Capdepera, volem manifestar públicament, així com vam fer a l'últim ple municipal, el mal estar que sentim en veure la poca il·luminació que hi ha, amb la nova reforma que s'ha dut a terme a l'Avinguda de Cala Agulla.

Se'ns va comunicar que ja hi estan treballant, però que aquesta nova il·luminació anirà a càrrec de tots nosaltres novament (els contribuents), ja que s'hauran de col·locar més de les previstes en el projecte inicial i això, no estava previst.

La nostra pregunta és: S'ha d'esperar que finalitzin les obres per veure que la il·luminació és insuficient? No s'ha tingut en compte, que si canviem els focus/pantalles/fanals i aquests il·luminen amb menor intensitat, es necessitarien altres o més quantitat dels col·locats inicialment? Quan es col·locaran els nous focus?

Aquí tenim un altre exemple de fer del nostre equip de Govern. Sempre amb el darrer tren.

Esperem i desitgem, que en pocs mesos, es pugui solucionar; i no esperar que arribi maig i la temporada turística hagi començat veritablement, perquè sinó la sensació d'inseguretat que hi haurà en aquesta zona es farà manifesta.

 

Junta del Partit Popular de Capdepera.