Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 1139

Des de l'agrupació de Més per Capdepera volem agrair a Paco Galián i a Pere Fuster tots aquests anys de dedicació i compromís. Sabem que seguiran al nostre costat per a tot allò que necessitem"


Els dos regidors que surten (Paco i Pere) amb les dues regidores que entren (Mireia Flaquer i Margalida Bisquerra)


El ple de febrer serà el darrer per a Paco Galián i Pere Fuster com a regidors de l'Ajuntament de Capdepera. En el seu lloc, en el ple d'abril, entraran les següents a la llista de Més per Capdepera, Mireia Flaquer i Margalida Bisquerra. Aquest relleu estava parlat des de l'inici de la legislatura i s'emmarca en el procés de relleu natural a les files de l'agrupació.

En Paco i en Pere fa molts d'any que van a llistes, primer a les del PSM i després a les de Més per Capdepera, bona part dels quals com a regidors, Els dos ja havien manifestat en començar la present legislatura la seva intenció de donar el relleu a gent més jove abans de les pròximes eleccions municipals. A l'agrupació sempre hem tengut clar que no som un projecte personal, sinó una iniciativa política i d'idees per al poble. I afortunadament comptam amb un grup de persones joves compromeses i amb il·lusió per a treballar per al nostre municipi.

Es dona el cas que Més per Capdepera acabarà la legislatura amb quatre regidores: Núria Garcia, Pilar Díaz, Mireia Flaquer i Margalida Bisquerra. Un fet que demostra que el pes del projecte està en mans de dones, la qual cosa ens enorgulleix especialment.




Les 4 regidores que representaran a Més per Capdepera a l'ajuntament a partir del mes d'abril: d'esquerra a dreta: Mireia Flaquer, Margalida Bisquerra, Núria Garcia i Pilar Díaz.

 

Pere Fuster ha anat a llistes en nombroses ocasions i ha estat regidor quasi 11 anys, 4 com a PSM-Entesa i 7 com a Més per Capdepera. A més ha estat cap de llista a les eleccions de 2011 i 2015. També ha ocupat diversos càrrecs al Govern de les Illes Balears i al Consell de Mallorca. Per la seva banda Paco Galián també ha estat assidu a les llistes i ha estat regidor aquests darrers 7 anys.

Des de l'agrupació de Més per Capdepera mai podrem estar el suficientment agraïts a en Paco i a en Pere pel seu compromís durant tots aquesta anys, per la seva feinada i per la seva coherència a l'hora de bastir i construir el que és ara Més per Capdepera: la segona força política del municipi amb més del 20 % dels vots i amb 4 regidors a les dues darreres eleccions. Però també per posar les bases per a garantir un futur esperançador per al projecte. Sabem que sense ells això no hagués estat possible.

Però també sabem que no és un adéu. Seguiran com a membres de l'agrupació, col·laborant i donant una mà en tot allò que faci falta. I sobretot essent exemple i referents per a la gent jove que s'ha incorporat al projecte.

 

Més per Capdepera