Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 1344
Un gènere familiar i modern, creant un espectacle dinàmic, alegre i participatiu on petits i majors se sentin còmodes.


El grup de música infantil i familiar del moment, que s'ha convertit en la revelació del panorama musical infantil de les Illes Balears, apte per a totes les edats. Un concert teatral on la mescla de la màgia el teatre i la música són la combinació perfecta.

Es presenta un repertori molt allunyat dels tòpics de la música infantil i aposta per un gènere familiar i modern, creant un espectacle dinàmic, alegre i participatiu on petits i majors se sentin còmodes. Es tracta d'un concert que barreja un repertori de cançons dels diferents autors que més ens han inspirat en les nostres vivències, amb una gran varietat d'estils musicals, com el reggae, el swing, el pop... Alguns temes ens recordaran a clàssics de la música com Jaume Sisa o Javier Gurruchaga.

Centimets & Family Band pretén transmetre amb voluntat i il·lusió uns valors musicals als més petits i unir a pares/mares i fills a compartir la passió per la música. La música infantil és del tot vivencial. Amb la música els nens desenvolupen uns hàbits d'escolta i atenció, així com de respecte per la pròpia actuació individual i la de la resta del grup. Gràcies a la música, a les cançons, és possible crear un clima positiu de participació, col·laboració i transmetre missatges educatius com fomentar els hàbits alimentosos saludables, la conscienciació mediambiental, la cultura, entre altres.

Durada aproximada de 70 minuts.



Aquí en teniu un tast



Centimets & Family Band. Versió llarga. from victor castells on Vimeo.