Per agrair l'ajuda en la recollida d'aliments i informar sobre un nou punt de recollida






Des de l'Associació Moixos gabellins, organització sense ànim de lucre que s'encarrega de la castració dels moixos del carrer del municipi de Capdepera, volem agrair a totes les persones que han col·laborat en la recollida d'aliments per als moixos de les nostres colònies i, per suposat, a na Marga i a en Pep Massanet, del centre agrícola Son Porro de Capdepera, per la seva atenció i per l'amabilitat de deixar-nos fer la recollida d'aliments del mes de juny a les seves instal·lacions.

Moltíssimes gràcies de tot cor.



Durant aquest mes de juliol disposam d'un altre punt de recollida d'aliments a  la tenda Clarel del C. Elionor Servera, número 20 (a l'entrada de Cala Rajada).

Sobretot necessitam pinso i paté per als moixos de les nostres colònies. Hi ha molta feina a fer. Com sabeu, ens dedicam a capturar, esterilitzar i tornar a alliberar els moixos en el seu lloc d'origen; amb tota aquesta feina evitam
problemes de sobrepoblació dels moixos de carrer. Vetllam també per la salut dels moixos ferals: els alimentam, els desparasitam i donam tractament veterinari als animals malalts. Tot això implica moltes despeses econòmiques.

Si ens vols ajudar, pots fer-te voluntari de la nostra associació i formar part del nostre equip o pots fer donacions (CC:ES03 2056 0011 8120 7848 6020); també pots aportar a partir d'1€/mes a través del teaming
(http://www.teaming.net/moixosgabellins) Si ens vols conèixer, pots contactar-nos per Facebook Moixos gabellins o per correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


Moltíssimes gràcies a tots!!!