Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 835

El Grup Popular Municipal li demana que, “com a mínim, ens expliqui en comissió informativa el posicionament de l'equip de govern envers la polémica per tanta contradicció entre càrrecs institucionals” Paulí Faba: “El batle està tacant el nom del nostre poble i dels cossos i forces de seguretat”El Partit Popular de Capdepera reclama explicacions al batle, Rafel Fernández, per les contradiccions entre ell i la delegada del Govern, Aina Calvo, sobre la polèmica per les agressions del passat 2 d’ abril a Cala Rajada.


El portaveu del Grupo Popular Municipal, Paulí Faba, li demana que, “com a mínim, ens expliqui en comissió informativa el posicionament de l'equip de govern envers la polémica per tanta contradicció entre càrrecs institucionals” .


Amb tot, Faba es mostra prepocupat perquè “el batle està tacant el nom del nostre poble i dels cossos i forces de seguretat”. “Li demanam seny i exempleritat en tot aquest escàndol, no pot ser que Capdepera sigui notícia dia sí i dia també per aquest tema”.