Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 1827
Davant els fets del passat divendres a Cala Rajada













Més per Capdepera vol mostrar la seva indignació i rebuig davant els lamentables fets ocorreguts el passat divendres en el carrer de ses Llegítimes de Cala Rajada, on un grup de persones varen agredir agents de la Policia Local i sembla que també ho varen voler fer amb treballadors d’un establiment hoteler.

Els fets són injustificables i vergonyosos, i demanam la ràpida actuació de la Justícia contra els responsables de les agressions. Ens sorprèn que en el moment d'enviar aquest comunicat encara ningú hagi passat a disposició judicial, tot i les imatges explícites que tothom ha vist.

Volem aprofitar per donar tot el nostre suport als agents presents en els fets i les desitjam una ràpida recuperació de les lesions. També feim extensiu el suport al personal de l’establiment hoteler afectat.

Demanam a l’equip de govern que comenci a treballar de valent per reforçar la plantilla, del tot insuficient per fer front a aquest tipus de situacions. No només no s'incorporen nous efectius sinó que darrerament han partit un bon nombre d'agents. I possiblement en partiran més. En aquest sentit tornarem demanar una comissió urgent per tractar el tema i conèixer les causes d'aquesta situació.

El nostre municipi ha de ser un lloc de respecte i de convivència, on tothom hi ha de tenir cabuda amb el dret a viure-hi en pau i on s'han de respectar unes normes mínimes de conducta. Les forces d’ordre públic, i l’administració en general, han de vetlar perquè es respectin aquestes mínimes normes de convivència.

 
MÉS per Capdepera