Fa 24 anys vam venir com a família amb les nostres tres filles Seraina, Tabea i Flurina a Capdepera per fer realitat el nostre somni de viure a la bonica illa de Mallorca i tenir la nostra pròpia consulta de fisioteràpia, massatges i pedicura.
Comencem al Carrer LLUM, 6 en el petit local de Bàrbara Sirer. Després de 10 anys ja se'ns va fer petit i vam començar una nova etapa a la banda de la Plaça Orient, a sobre de l'actual farmàcia. Hem transformat el Bar Nou en LLUM Centre de Salut, on a més de la Fisioteràpia, oferim Osteopatia, Rehabilitació i Pilates (Cert temps també Podologia).
Després de 24 anys a el servei de la comarca de Llevant és el moment de deixar les regnes a un nou equip jove i multidisciplinar.
Agraïm la vostra confiança que heu posat en nosaltres. El nostre objectiu sempre ha estat ajudar amb els nostres serveis per donar a la població millor qualitat de salut a través de les diferents tècniques d'osteopatia, fisioteràpia i rehabilitació; però també a través de el moviment amb el mètode Pilates.



El 6 d'abril comença la família Silva Dos Santos (amb les seves tres filles) amb el mateix entusiasme i dedicació com nosaltres fa 24 anys. Silvio, osteòpata, fisioterapeuta i naturòpata serà el gerent de Centre LLUM. Stephanie, la seva esposa serà a la recepció i farà classes de Ioga.



Ilaria s'ocuparà de les tècniques manuals orientals i reflexologia podal.

L'il·lustre Dr. Felip Ramis es dedicarà a la Medicina Integrativa, com homeopatia, acupuntura, medicina oncològica, psicosomàtica i antroposòfica.
I a partir de maig una nova fisioterapeuta s'ocuparà de l'àrea de Pilates.

Nosaltres (Urs i Daniela) els acompanyarem durant els mesos d'abril i maig perquè la transició s'efectuï el més fluid possible per a tothom.
La vostra salut estarà en mans d'un nou equip multidisciplinari que sempre buscarà la millor manera de solucionar les vostres dolències i altres patologies perquè podeu gaudir d'una llarga vida activa i feliç.

Un fort aplaudiment per als nostres successors Silvio, Stephanie, Ilaria i Felip Ramis !!

Podeu seguir demanant les vostres cites com sempre al telèfon 971 819308