Dimarts, 20 d'octubre a les 18h al CEIP s'Auba presentació del quadernet de dibuix de GUSTAVO.



L'acte ha estat retransmès en directe per facebook i aquí, a aquesta pàgina web.




L’associació cultural Cap Vermell, les AMIPAS del CEIP s’Auba de Cala Rajada, del CEIP s’Alzinar de Capdepera, de l’IES Capdepera i de l’escoleta ES FERRERET han editat un quadernet solidari, amb els dibuixos de GUSTAVO.

Dedicat a Iker, el nostre superheroi de Capdepera i a benefici d'ASPANOB, Associació de pares de nins amb càncer de Baleares.
Les APIMAS del municipi organitzaren el mes de febrer un dissabte solidari per recolzar la família tant anímica com econòmicament. Molta gent pogué conèixer la història de n'Iker, de tres anys, malalt de càncer i que en un any li han aplicat 72 sessions de quimioteràpia....i la lluita continua!

Una xocolatada per l'empoderament de n'Iker i la seva família


Aquesta no podia ser una acció aïllada. Volíem que la família es sentís recolzada, mantenir la visibilitat de la seva problemàtica en el temps i, alhora, fer una acció amb missatge de la que pogués gaudir directament n’Iker.
I així sorgeix el quadern de dibuix COMPTAM AMB ELS SUPERHEROIS. Amb l’ajut de l’artista GUSTAVO.
Un quadern de dibuix per als més petits, nins com n'Iker, per aprendre a comptar: 1, 2, 3,....fins a 10! Comptam els números, comptam els personatges de les il·lustracions i, sobretot, comptam amb tu, Iker, te volem a escola el més aviat possible.

Els guanys d'aquest quadernet es destinaran a ASPANOB, l'Associació de Pares amb Nins amb Càncer de Balears. Perquè com ens va dir na Trini, la mare de n'Iker: “...si no fos per Aspanob no tendríem suport econòmic, ni psicòlegs que ens ajudessin, ni musicoteràpia, ni voluntaris que juguin amb els nostres fills...”

Aquí teniu una pàgina de mostra. Esperam que vos agradi i que sia d'utilitat.





A l’acte hi assistiran els equips directius dels centres, representants de les APIMAS, Jaume Coll, president d’ASPANOB, GUSTAVO, els pares d’Iker i representants de l’Associació Cultural Cap Vermell així com de l’Ajuntament de Capdepera.

L’acte es farà al pati de l’escola i es respectaran totes les mesures de seguretat COVID-19 vigents aquest dia. No pot ser un acte multitudinari, per això el retransmetrem en directe.

Aprofitarem l'acte per presentar la gran feina feta de Gustavo als centres educatius del municipi.