Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 1877
"Volem arribar a aconseguir que a Capdepera cap element discriminatori sigui motiu de cap agressió."









Des del Col·lectiu Esperit Feminista condemnem enèrgicament i expressem el més rotund rebuig a totes les agressions sexuals, arran de la notícia sortida aquest dimarts 11 d'Agost en referència a la detenció d'un home a Cala Rajada per una suposada agressió sexual i abusar de diverses menors d'edat. Cap agressió sexual és justificable, ni pel consum d'alcohol, ni per la manera de vestir, ni per l'ambient festiu. Així, també volem trencar amb la cultura del consentiment i de la complicitat amb les agressions sexuals, animant la ciutadania a cridar l'atenció als possibles autors d'aquestes agressions i/o denunciant-los. Qualsevol forma de violència exercida contra les dones vulnera els nostres drets fonamentals, la nostra llibertat i en el cas de la violència sexual la nostra sexualitat.

Segons el consell de Mallorca durant el primer trimestre del 2020, s'han produït 97 delictes contra la llibertat sexual. Recordar que el número de telèfon 016 és el que atent les possibles situacions de violència de gènere oferint informació i assessorament a les possibles víctimes.

No podem ser equidistants a aquestes circumstàncies i treballarem per conscienciar a la ciutadania i per erradicar aquesta xacra.

Seguirem lluitant per un municipi lliure de sexisme i de violències masclistes i LGTBI-fòbiques. Volem arribar a aconseguir que a Capdepera cap element discriminatori sigui motiu de cap agressió.

Perquè creiem en un poble on les dones puguin ser lliures.

Esperit Feminista