Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 1595
Dia 15 d'agost a les 21h


Tot i les circumstàncies, aquest any 2020 la Torre de Canyamel no renuncia a fomentar i gaudir de la música amb José Mercé i els seus músics repassant el millor de la seva extensa trajectòria musical. Un concert de primeríssim nivell.

Serà en un format encara més íntim i reduït del que és habitual.

José Mercé coneix i interpreta el flamenc com ningú, i amb el seu espectacle Flamenco ens repassa els pals més coneguts i que interpreta amb molta mestria. Ens canta una malaguenya, una soleá, unes seguiriyas, uns fandangos, unes alegries i una bulería de Jerez al costat d'un guitarra flamenca, dos palmeros i una caixa flamenca. A la fi de l'espectacle sempre ens delecta amb algun dels seus èxits en una versió molt flamenca quan el públic ho demana (Aire, A l'Alba ...).

Recentment li ha estat lliurat el Disc de Diamant que acredita més de 1.000.000 discos venuts durant la seva carrera, fita mai assolit per un cantant flamenc. El cantaor de Jerez és un artista que ha sabut transmetre com pocs que el flamenc és per a tothom, portant-ho a la màxima popularitat sense perdre essència ni profunditat. José Mercé és flamenc de veritat traslladat a les grans audiències, especialment des que el 1998 va publicar De l'alba, un àlbum que, segons el flamencòleg José Manuel Gamboa, "va convertir a José Mercé en un artista de masses, col·locant-se al capdavant de la moguda jonda".

Les entrades només estan disponibles a través de mallorcatickets en el següent enllaç:
https://mallorcatickets.com/#/detalle/JMTORRE@Janto_FRESH/CANYAMEL

També a Palma en Discos Oh.