Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 1905
Les escoletes obriran dia 1 de juliol.

S'ha demostrat la necessitat d'organització de les famílies sota el paraigües d'una associació per tal d'aconseguir millores.










Els membres de l'Amipa de l'escoleta d'educació infantil d'es Ferreret valoram molt positivament la reunió mantinguda el dimarts 23 de juny amb el senyor batle de Capdepera i el senyor regidor d'educació. Rafel Fernández i Agustí Nebot han assegurat als membres de l'Amipa assistents el seu compromís en treballar per a l'obertura de l'escoleta en data de dia primer de Juliol. S'han compromés a fer arribar l' oferta econòmica a l'empresa,fins ara adjudicatària però també han assegurat tenir un "pla B"en cas de que aquesta no accepti. En qualsevol cas i gairebé segur, ha assegurat Rafel Fernández, l'escoleta obrirà dia 1 de juliol amb Lireba (l'empresa fins ara adjudicatària) o una de nova, també ha assegurat que en qualsevol cas la totalitat de les treballadores seran subrogades el que asseguraria la seva permanència de cara al que queda de curs i el qui ve. Han dit que un cop s'hagi tancat favorablement aquesta operació, s' informarà puntualment a l'Amipa per que es pugui informar a totes les famílies.

Sembla ser doncs, que s'obté, a la fi una data i un compromís ferm i segur. Les mares assistents han trasmés de primera mà les seves inquietuds pel que a l'existència d'infants amb necessitats educatives especials aixi com de les famílies amb greus problemes de conciliació que han estat escoltats tant pel batle com pel regidor. El nostre president, ha insistit en allargar una mà al consistori per seguir treballant conjuntament en tots els aspectes que encara restaran pendents.

És per l'Amipa aquest un punt i seguit en el seu treball per aconseguir mantenir i millorar la qualitat del servei de la nostra escoleta municipal. Aquest treball, a cops difícil i poc agraït, avui ens mostra un bri d'esperança cap a la normalització d'una situació que havia esdevingut problemàtica per a moltes famílies. Avui més que mai s'ha demostrat la necessitat d'organització de les famílies sota el paraigües d'una associació per tal d'aconseguir millores. Volem agrair des d'aquí a tots i totes les persones,partits polítics i associacions que d'una forma o un altre ens han recolzat en aquesta lluita i molt especialment al Cap Vermell pel seu interès des del primer moment. No obstant volem recordar, que dia 1 de juliol obrirà l'escoleta (si no hi ha res de nou) però que l'Amipa no tanca en cap cas i que seguirà vetllant i treballant pel bé comú de totes les famílies d'es Ferreret i per l'escoleta com a institució amb un potent projecte educatiu que és dins la comarca.