Protocols de  veterinaris, neteja viària i recollia de residus, mobilitat a transports terrestres, oficines, taxis i  perruqueries canines.


Els protocols per les distintes activitats econòmiques que hem publicat estan relacionats amb l'entrada de les Illes Balears en la FASE 1. Afegim aquests nous protocols que completen els publicats ahir (dia 8 de maig) i un missatge del Govern de les Illes Balears.

"El Ministeri ha acceptat que Eivissa, Mallorca i Menorca passin a la fase 1 a partir de dilluns. Si hem pogut començar a avançar ha estat gràcies al treball col·lectiu i individual, a la responsabilitat de la gent d’aquesta terra

Gràcies a la ciutadania, al personal sanitari, als consells i als ajuntaments per fer-ho possible. Hem de seguir així per no tornar enrere. Hem de seguir guardant distàncies, protegint-nos i protegint la resta. Hem d’estar a l’altura del repte que ens ve ara

Recorda, per cuidar-nos hem d’aplicar la regla de les tres emes: mascareta, mans netes i metres de distància. Hem baixat la corba però no podem baixar la guàrdia. Només cuidant-nos ens en sortirem"


PROTOCOLS ACTIVITATS ECONÒMIQUES:













Més informació:
http://www.caib.es/sites/faqs-covid/ca/protocols_negocis/