Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 421
Nota de premsa. COLEF Illes Balears
Campanya d'entrenament #joemquedoacasa del COLEF Illes Balears.

 

El passat 16 de març el COLEF Illes Balears va realitzar una nova iniciativa, una campanya d'entrenament #joemquedoacasa on s'animava als col·legiats que crear rutines d'entrenament per a difondre en xarxes socials i ajudar la població a mantenir-se més actius durant la quarantena i poder així complir amb les recomanacions a nivell internacions que proposa l'OMS (Organització Mundial de la Salut).

Diferents col·legiats de les Illes Balears, basant-se en la seva experiències i professionalitat han compartint en xarxes socials rutines per a diferents tipus de col·lectius, població general, corredors, col·lectiu de motocròs, rutines senzilles per a compartir amb fills, reptes de 15 dies contra el #coronavirus, etc. Han deixat fluir la imaginació i estan mostrant la seva solidaritat en aquests moments en els quals la nostra professió i labor és de vital importància per a suportar tantes i tantes hores a casa.

Avui, dilluns 18 de març, <El Consejo Superior de Deportes (CSD)> i el Consejo COLEF, òrgan que representa als Col·legis Oficials d'Educadors/as Físic Esportius/as a Espanya llancen conjuntament la campanya <#YoMeMuevoEnCasa> per a recordar a la població la importància de mantenir estils de vida actius durant l'estat d'alarma.

Aquesta iniciativa comença amb un comunicat conjunt entre totes dues institucions, acompanyat de diferents infografies que es publicaran en xarxes socials i que inclou un apartat Web de “Recomanacions COVID-19’ que permetrà visibilitzar el treball dels Col·legis autonòmics i els seus col·legiats/as en benefici de la ciutadania durant aquesta crisi sanitària.

Des del COLEF Illes Balears, juntament amb el Consejo COLEF us animem a seguir aquestes recomanacions: https://www.consejo-colef.es/recomendaciones-covid19

<#QuédateEnCasa>, és la nostra responsabilitat com un acte solidari enfront de l'emergència sanitària que estem vivint a causa del COVID-19. Però, no hi ha excuses, MOU-TE!:

1.- EVITA EL SEDENTARISME (TEMPS ASSEGUT).

o Posa't una alarma i així no se t'oblidarà.

o Intenta incloure moments en els quals treballis dempeus, no sempre assegut/a.

o Realitza rutines periòdiques per a “trencar” el sedentarisme.

2.- AUGMENTA LA TEVA ACTIVITAT FÍSICA.

Encara que pensem que és complicat, és possible realitzar Activitat Física a casa.


Si tens dubtes sobre com entrenar a casa, contacta amb professionals qualificats/as de l'esport. Assegura't que la persona que les proposa compti amb els requisits de qualificació per a això.

El COLEF Illes Balear es posa a la disposició de la població general, i especialment la balear.

Us desitgem molt ànim, força i moviment, junts podem!

<#QuédateEnCasa>, <#YoMeMuevoEnCasa> i <#YoEntrenoEnCasa>.