Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 2316

Des del Partit Popular de Capdepera volem manifestar la deixadesa del Equip de Govern del nostre municipi. Volem manifestar alguns exemples que han ocorregut durant aquest dies d'estiu, on encara esperam alguna resposta.

Sabem que hi hagut queixes constants del veïnats de Font de Sa Cala, per el mal estat de l'aigua de la platja, ja que hi hagut diferents rebosaments, rotures,... del tub d'aigües fecals que no hauria de abocar aquestes aigües a la Mar.

Ja manifestarem alguns plenaris de la legislatura passada, que hem de remar tots junts, per aconseguir millorar l'estat de la depuradora, ja que comença a ser obsoleta i encara hi hem d'afegir les conexions de les urbanitzacions que tenim fora serveis.

Esteim contents que el vaixell encallat a la costa entre el Moll i Son Moll, per fi s'hagi retirat. Però no ens ha agradat la falta de coordinació en matèria Mediambiental, ja que s'ha desfet aquesta nau sobre l'esplanada del Moll i fins i tot hi hagut besaments a l'aigua d'olis, gasoils,...

Sabem que està prohibit bombejar els motors de les barques pesqueres dins el Port, així que no podem entendre com s'ha deixat desmontar la nau sobre l'esplanada sense cap mesura de control.

Tampoc entenem com a dia 2 de setembre a les 20.15 hores, pot haver-hi sobre el passeig marítim l'imatge que ens mostram.

La falta de control és avinent, i no entenem, com és que a l'Equip de Govern, no hagi actuat ni actúi amb situacions com aquestes, que només fan que donar una mala imatge pel nostre municipi, i això és el que no volem.