EUIB critica a constitució d el'equip de govern a Capdepera

 

La coalició d'Esquerra Unida de Capdepera al costat de Podem ha quedat desencantada amb el pacte de govern que portaran a terme PSOE i Es Grup. Unides-Podem, que havia mantingut ferma la idea de voler un govern d'Esquerra real, troba com era evident a un partit socialista que pretén seguir amb la seva línia política de dreta i austeritat, un PSOE que durant tots aquests anys va demostrar estar del costat dels interessos econòmics dels grans empresaris del poble.

Unides Podem instà al PSOE a fer un gir en les seves polítiques i bolcar-se a defensar els interessos de la classe treballadora, el bé comú dels veïns, el medi ambient i els animals, davant del capitalisme desfasat municipal. A més, Unides Podem també va instar a procurar actuar a favor d'una creixent participació ciutadana que garanteixi la transparència, la democràcia, la inclusió i la no vinculació de polítics i empresaris.

Veiem amb pena la decisió presa per l'actual candidat a batle, de buscar companyia amb  Es Grup.

Per la part de Es Grup sentim una decepció.  Es Grup havia fet la seva campanya política basant-se en criticar durament el PSOE i el batle, per les seves actuacions i la seva personalitat. No entenem com un partit que parlà en contra tantes barbaritats d'un batle en la seva campanya, es doni la volta en 3 dies i signi un pacte. Ens deixa la sensació, com a ciutadans, que evidentment en política hi ha interessos i conveniències per damunt de respectar l'electorat que va coincidir en la seva opinió i confià en les seves paraules durant la campanya.

En Unides Podem, si bé en part sentim desencís per aquest pacte, estem molt contents i orgullosos de portar el nostre front en alt a l'hora de representar els interessos de la població que va estar amb nosaltres.

Volem un govern d'esquerra real, transparent, participatiu, que lluiti per la veritat, la informació i la justícia social, un govern que en lloc de representar interessos, representi al poble.

Seguirem endavant amb una oposició responsable, positiva i constructiva per Capdepera, recollint totes les necessitats dels ciutadans i convidant-los a formar part de l'ajuntament.

Esperem, ara que el govern va aconseguir la majoria absoluta no s'oblidi del consens social i de donar un espai real i sense condicionament a la resta de les persones i partits de l'oposició.

Desitgem el millor per a Capdepera en aquests propers 4 anys.

Que tots puguem assolir els objectius i sobretot la qualitat de vida que ens mereixem tenir!