Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 3062
Encara sobre els "chemtrails"




Uueeep Paolo, quant de temps!

 

No havia tornat a xerrar amb tu des d’aquella vegada que et vaig contestar al “Faxdepera”. Allà on ens feies veure, divendres rere divendres, lo molt que estimaves la llengua pròpia d’aquestes illes, amb les teves "opinions".

 

Conspiració? Víctima de “Cuarto Milenio”? Què dius, Paolo?, què dius?

 

A parer teu, jo veig massa programes com “Cuarto Milenio” i llegesc massa revistes com aquestes que has anomenat. Idò no. Però et diré una cosa: no tenc Iker Jimenez com un que viu de fantasies i les vol traslladar als espectadors. Tenc Iker Jimenez com un periodista seriós que està en contacte amb gent seriosa, per molt que el vulguis ridiculitzar. El Mundo? Tampoc. Aquest diari només és per als que pensen de la mateixa manera que tu escrivies a “Faxdepera”. No serà que encara escoltes els teus programes de ràdio, que feies a Ràdio Capdepera, on xerraves de tota casta d’albiraments d’ovnis? Si haguessis tengut el doctor Jiménez del Oso com a tertulià, en els teus programes, crec que haurien estat més interessants.

 

Bé. Gràcies per les teves explicacions sobre le que és un contrail i un chemtrail. Si tots els avions que passen per l’espai aeri d’un país deixassin visible tot el fum de les seves turbines, crec que no veuríem mai el sol. És cert això que dius de la condensació de l'aire, que tots els reactors deixen estela, però això no vol dir que sempre hagi de ser visible. El contrail desapareix, el chemtrail deixa com una mena de núvol que s’eixampla i s’espargeix per tot el cel. A parer meu, és molt estrany que sempre passin aquests avions, i molt més la seva finalitat. Que vull dir en cercar en medis alternatius? Ni una cosa ni l’altra del que dius tu. Em referesc a fonts fiables (William Thomas), llibres i articles científics a publicacions serioses, que n’hi ha, i res de conspiracions conspiranòiques, com dius tu. Tan estrany et pareix que s’hagin detectat erupcions solars i que aquestes poden afectar la Terra? Tan estrany et pareix que el canvi climàtic estigui afectant la Terra de forma dràstica?

 

Sí, que siguin els científics els que ho expliquin.

Miquel Estelrich Bestard