Als meus alumnes i a tots els que han fet possible que em sentís la persona més feliç del món:














Durant tots aquests "30 anys d’Stylo" he compartit un trosset de les vostres vides i vosaltres de la meva, moments plens de sentiments, pensaments compartits, somnis i il·lusions, i em sent molt orgullosa que hagi estat així, perquè encara que jo he estat la vostra professora de ballet també he après molt de vosaltres.

La nit màgica del 16 de març, em va omplir d’emoció veure i sentir l’afecte que em teniu, i que malgrat el temps passat, encara perdura. Gràcies per ser com sou, unes grans amigues.

No puc expressar en paraules el sentiment de felicitat i emoció en comprovar les mostres d’estima i afecte que he rebut de tots.

Agraesc de tot cor que hàgiu dedicat part del vostre temps a fer-me el millor regal que podria esperar: el reconeixement que l’ensenyament de la dansa ha contribuït, encara que hagi estat una miqueta, a la formació, educació i autoestima d’una gran part de la gent d’aquí.

Cada segon viscut, en aquesta meravellosa nit, quedarà eternament en el meu cor. Em sent molt orgullosa i agraïda de viure envoltada de tots vosaltres, en aquest lloc de Mallorca que és Capdepera.

Moltes gràcies,
Claudia Suiter