Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 2687

Aquesta mateixa setmana,a iniciativa de la regidoria d’Esports, s’ha celebrat una reunió d’urgència com a conseqüència de la publicació d’una nota informativa en relació a les IV Jornades d’Esport Base.






En aquesta reunió, les diferents parts, és a dir: la Directiva del C.E. Escolar, els senyors Miquel Bestard i Tòfol Irles (“BeTo”), així com també el mateix tècnic i regidor d’Esports, varen poder expressar la seva opinió des de difirents punts de vista, arribant a un acord sobre el errors comesos i asolint el compromís de esmanar-los de cara a properes edicions. Des de la regidoria d’Esports se sol·licita a l'Escolar la seva col·laboracio en aquest esdeveniment.

Per això, la Junta Directiva del C.E. Escolar ha decidir recolzar, una vegada més, aquest esdeveniment que cada any se celebra al Teatre Municipal de Capdepera i que aquest any comptarà amb la presència, entre d’altres, deJavier Morente (Director General d’Esports), Miquel Bestard (president de la Federació Balear de Futbol), Joaquín Caparrós (entrenador del R.C.D. Mallorca), Jaime Estarellas (President de la Federació Balear de Bàsquet), Xavi Sastre (entrenador del Bàsquet Mallorca), Dr. Teo Cabanes (especialista en Medicina Esportiva), Alex García (psicòleg de la UIB)...