Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 3108

            Benvolgut senyor Fabian Carossia, em dirigeixo a vostè a través de la revista Cap Vermell perquè no sé altra manera de posar-me en contacte amb vostè.

 






   He observat  que es vostè una persona amb opinió i judici, així com he vist una important mobilització per la seva part durant els 3 mesos de legislatura que porto. També he pogut veure com em tapava de llàstimes (com a membre de l’equip de govern) al seu darrer escrit, sense ni tan sols conèixer-me.

  Només li volia fer arribar que, per a tot ciutadà, vostè inclòs com no pot ser d’altra manera, les portes de la regidoria de Medi Ambient estan totalment obertes. No tenc inconvenient de tractar els temes que li preocupen, aquest és el meu deure i el seu dret. Puc explicar-li el vot sobre la moció del PSM i veurà vostè que el nostre caire no dista del seu. Podem parlar de socorrisme i de la seva proposta, la qual em sembla molt interessant. I podem parlar de tot allò que vulgui.

  Comprengui que és prou incòmode veure'm quasi insultat quan no sembla que vulgui ni conèixer-me. No comprenc quina necessitat té de criticar indiscriminadament un regidor i tot un equip de govern, quan potser d’un simple encontre en podria derivar una fructífera relació.

 Estant a la seva disposició.

  Atentament,

 Albert Llull,  regidor de Medi Ambient