Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 2546

Acabem ja amb aquesta història









L’Ajuntament de Capdepera va fer un comunicat de premsa dient on estava l’arena abans de dur-la a la platja, hi va anar vostè a veure-la? Després l’arena va estar 3 dies al pàrquing de l’Agulla abans de ser duta a la platja, hi va anar vostè a veure-la? L’aportació d’arena va durar uns 8 dies, i una setmana després d’acabar l’aportació vostè demana que s’aturin les obres!!! Sona a “xiste”, amb tots els meus respectes. Però no s’atura aquí.

Parla que no es posen captadors quan ja fa una setmana que es posaven!!!

Parla de “EMAS” als diaris de tot Mallorca quan no el  tenim, aquest segell!!!

Això no es seriós.

Em vaig oferir personalment, i sap prou bé que dic la veritat, per aseure'ns vostè i jo, per parlar amb els biòlegs de la Conselleria, però vostè va preferir afegir-se a aquest “rum-rum”, a veure si treia qualque rèdit polític i enviar escrits als diaris.

Li ho diré molt clar, senyor Melis, les explicacions que vaig demanar als biòlegs i responsables de la Conselleria, per a mi foren suficientment aclaridores, així que de mirar cap a un altre lloc, res de res. I que quedi molt clar, que per a l’actual govern, el segell d’aval de la Conselleria de Medi Ambient és garantia més que suficient per pensar que tot està de forma correcta.

Ara bé, si jo mai tingués el més mínim dubte, com té vostè, que s’està cometent un atemptat ecològic dins ca nostra, em faltarien cames per córrer a denunciar-ho.

Des del moment que una obra feta a Capdepera està promoguda i avalada per la Conselleria, tant vostè com jo, ja governem o estem a l'oposició, tenim el mateix dret d’utilitzar els mecanismes oportuns per denunciar un fet.



Així que novament, per coherència, responsabilitat, sentit comú i compromís amb la ciutadania he de demanar-li que posi una denúncia contra la Conselleria de Turisme i la de Medi Ambient. I no em cansaré de repetir-ho, si vostè no posa la pertinent denúncia, jo no tenc més remei que pensar que la seva intenció no és protegir els ciutadans, sinó crear polèmica.

Si pensa que s’ha atemptat ecològicament contra Capdepera, però no posa la pertinent denúncia, qui és que mira cap a una altra banda, senyor Melis?

Voldria aprofitar per dir que aquesta no vull que sigui la meva manera de fer les coses, que he fet una excepció per lo extremadament ridícul del cas. No tenc intenció d’entrar en respostes i contrarespostes a un mitjà, quan tenim la possibilitat de fer les coses de tu a tu. A tots els ciutadans, dir-los que la regidoria de Medi Ambient està oberta per escoltar-los. Estam a la seva disposició.

Atentament

Albert Llull.