Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 2453

Aclariments sobre unes preguntes
         del PP en el darrer Ple Ordinari

(sobre els banys del Mercat Medieval)
 








Benvolguda Margalida,

Estic astorat de veure que dones resposta a una carta que jo no he escrit ni he vist. L’únic que puc dir-te és que vaig fer dues preguntes al darrer Ple Ordinari, del passat 1 de juny, i són las següents, amb la resposta inclosa, tal com recull l’acta de l’esmentat Ple:

 

- Els que estaven a l’entrada del bany del castell o de la plaça de la Constitució, cobran, quina autorització tenien?

El Sr. Climent Crespo respon que en els banys no es cobrava, era voluntari, encara que hi ha hagut problemes amb aquest assumpte.

- Aquests doblers, on s’han ingressat?

 

Com pots veure, la primera la va respondre el regidor encarregat del mercat i la segona no la va respondre ningú. I de moment no hem dit ni hem escrit cap cosa més. El PP es dedica a fer controls de las actuacions del equip de govern i feim les preguntes, normalment, al Ple, i ja estam acostumats, per desgràcia,  a no obtenir respostes concretes, i pel que veig, vostè físicament estava al Ple però mentalment no sé on es trobava. Llastimós, ja que no respongué a la meva pregunta i a més a més em respon a un mitjà de comunicació.

Li recoman que quan vagi a un Ple estigui al seu lloc i no faci espasmes quan li fan una pregunta que no li agrada, i que contesti aquesta en el lloc i el moment que s’ha de contestar.

 

Atentament,


Joan Ferrer Flaquer

Portaveu del Partit Popular