Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 2581


Resposta a la carta del dia 04.06.2010, titulada  "En relació al Mercat Medieval ...", signada pel senyor Joan Ferrer Flaquer


 




 

Pel que fa al punt número sis, sobre les persones que cuidaven i netejaven els banys del Mercat, ens agradaria informar de com i per què s’ha realitzat aquesta activitat.


Aquesta, com altres activitats, s’emmarquen dins una sèrie d’activitats de dinamització que
anualment realitzen els treballadors del Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament. Les persones que han treballat en els banys varen ser seleccionades perquè són persones en risc d’exclusió laboral i com a "activitat d’últim recurs".

 

Per aquest motiu, vàrem disposar una persona per bany en els diferents llocs en el mercat medieval.

Se’ls va facilitar el material per a realitzar la neteja, i es van posar cartells on clarament deia "donatiu: 0,20 cèntims". Aquestes persones sabien que no era obligatori pagar aquests 0,20 cèntims. Qui no volgués pagar, no tenia per què fer-ho (fins i tot hi va haver molta gent que va utilitzar aquests serveis sense donar aquest preu simbòlic).

 

Pel que fa al funcionament d’aquest servei de control i neteja de banys, no hi va haver cap incident, excepte el dissabte, en què es va embossar el bany de la plaça de la Constitució per problemes aliens a la persona que els cuidava, fet que es va poder  solucionar i després va poder funcionar a la perfecció.

 

A més a més, des del Departament de Serveis Socials volem informar que el personal va realitzar un control d’aquest servei cada dia, i la neteja o puntualitat van ser algunes de les pautes a tenir en compte.

 

Des de Serveis Socials sabem que aquestes activitats són beneficioses per a gent amb aquest perfil i ens hem adonat que també és beneficiós per al mercat, ja que els banys van estar nets i controlats en tot moment.

 

Margalida Bover Vadell

Regidora de Serveis Socials