Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 2260

La meva intenció era escriure una carta criticant el contingut de la carta de la mare de l'alumne, però, de què em serviria? De res, crec que no es poden dir tants desbarats en tan poques línies. Dir que res d'això passa a l'Institut només produiria rialles a la remitent de la carta. També crec que aquesta carta li farà rialles. Per què escriure més?


Només vull informar la mare que l'Institut hi ha una inspectora de la Conselleria d'Educació i Cultura que vetlla per la bona marxa en la vida del centre.

A més, al nostre poble hi ha la Policia Local i que gràcies a la tasca de vigilància que fa s'ha aconseguit una gran millora als voltants del centre. Vull recordar a la mare que, regularment, tant per part de la Policia Local com de la Guàrdia Civil, es fan tasques de vigilància. També la vull informar que a l'Institut hi ha un Policia Tutor, a qui pot anar a denunciar els fets que descriu, això sí, convé que hi vagi amb proves més convincents que el relat que fa a aquesta revista digital.

Sobre els professors de l'Institut, crec que hi ha una plantilla molt competent. Gràcies a tots ells, l'Institut ha aconseguit que en quatre anys passar de ser l'últim Institut a ser el 23è de les Balears.

A més, vull informar aquesta lectora tan documentada que a Balears existeix la figura del Defensor del Menor, que protegeix TOTS ELS DRETS DEL MENOR. I aquesta figura del Defensor del Menor està vigilada pel Fiscal del Menor.

Sobre la directora actual, Maria Antònia Sancho, només vull recordar a la mare que ha escrit la carta que, gràcies als seus esforços i dels diversos equips directius, es pot estudiar fins al 2n de Batxiller i tenir plans de PQPI.

Què vull dir amb tot això? Que, pel que compta la mare lectora, a Capdepera hi ha dos instituts: un al qual va el seu fill i on passa tot allò que narra; i l'Institut on va el meu fill.

I per signar, què faig? Amb pseudònim? O amb el meu nom? Per estar igualtat de condicions, ho faré amb pseudònim. 
  
Pseudònim