Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 875

... hi ha fems a cada cantonada 


Literalment.

Com cada matí durant la meva passejada matutina pel barri, sovint me trob bosses de fems en terra. Gent que les deixa vora la paperera o a la cantonada, el dia que no pertoca. Així que estic acostumat a comprovar la manca de civisme dels meus veïns i visitants.

Però avui ha estat massa. Així com caminava trobava bosses d'escombraries gairebé cada carrer. A la tornada he decidit fer fotos amb el mòbil i escriure aquest lament... Déu meu, en el meu barri viuen tants de bruts i/o incívics? Algunes bosses estan dipositades d’abans del cap de setmana. Res, m'hauré d’avesar a viure entre brutors. I pel que veig el meu barri no és cap excepció.

Aprofito per recordar a l'encarregat municipal que pel meu carrer fa setmanes que no s'agrana. Entre la fullaca dels pins (per mor de la tempesta) i el que tiren els meus estimats veïns (la darrera ha estat buidar el cendrer del cotxe davant el meu portal) el carrer està prou brut. I no està més perquè cada dia recull qualque plàstic, llauna, paquet de tabac... 



Us deixo la galeria d’imatges preses en el carrer avui matí...















Un veïnat