"Som un grup de pares i mares de famílies treballadores del municipi de Capdepera que necessitem el servei d'escola d'estiu amb un horari que cobreixi com a mínim el que es cobreix durant el curs escolar..."




Som un grup de pares i mares de famílies treballadores del municipi de Capdepera que necessitem el servei d'escola d'estiu amb un horari que cobreixi com a mínim el que es cobreix durant el curs escolar.

Antigament hi havia escola d'estiu tant a Capdepera com a Cala Rajada però des de fa un anys només hi ha la possibilitat d'escola esportiva de 9 a 14 hores a Capdepera amb la problemàtica del desplaçament i l'horari reduït que no ajuda a les famílies treballadores que per norma general tenen horaris de 8 hores laborals diàries.

Després de diverses reunions i preses de contacte amb l'Ajuntament i la regidora responsable s'ha aconseguit que al plec per al concurs d'aquest 2023 s'ofereixi la possibilitat de matinera de 7 a 9 hores i servei de menjador i guarderia de 14 a 16 hores cobrint així horari de 7 a 16 hores que beneficiaria moltes famílies de la localitat.

- Batalla guanyada! - pensem.

La nostra sorpresa ha estat que en publicar els preus d'aquests serveis són tan elevats que és gairebé impossible poder beneficiar-se'n de tots. I si es tenen diversos fills, és millor deixar de treballar que assumir aquest cost.
Tenim pobles veïns com pot ser Son Servera que ofereixen uns preus assumibles i creiem que si es volgués, també podríem tenir-los al nostre municipi.

Volem exigir als responsables d´aquest despropòsit que tinguin en compte que som famílies treballadores, que no es posin una medalla dient que ens han aconseguit escola d´estiu amb horari ampliat quan és una vergonya que pretenguin fer negoci amb un tema tan delicat com són els nostres fills.

On queda la conciliació de què tant es parla?
Volem una solució i la volem ja, només queden 3 setmanes perquè finalitzi el curs escolar i necessitem saber què fer amb els nostres fills.


Un grup de mares i pares