Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 654
Un grup de mares i pares d’infants demanen que publiquen la següent nota:











Imatge d'arxiu.





“ Hola ! Som un grup de mares i pares que ens mobilitzem per intentar que a l’escola d’estiu hi ahgi més places i amb un horari més ampli.  L’any passat, a la reunió informativa de l’escola d’estiu, ens digueren que ho havien de sol·licitat els pares/mares directament a l’ajuntament mitjançant instàncies. Si ens voleu ajudar podeu imprimir (o copiar) aquesta instància, omplir-la amb les dades personals i registrar-la a l’Ajuntament o al Centre Cap Vermell. Moltes gràcies!

Per tal de  sol·licitat l’ampliació del servei proposen es sol·liciti cada interessant mitjançant un model d’Instància com el següent:

"A Capdepera s’ofereix un únic servei d”Escola d’estiu” a les instal·lacions esportives de la piscina i poliesportiu que resulta insuficient per a cobrir les places necessàries per a tots els infants del municipi (Cala Rajada, Capdepera, Canyamel, Cala Mesquida i Sa Font de sa Cala).

Per aconseguir plaça es crea un estrès generalitzat entre pares i mares el primer dia d’apertura d’inscripcions.

D’altra banda, l’horari que se ofereix és de 8 a 14 hores, que no resolt les necessitats de les famílies del municipi que se dediquen, en un alt percentatge, a l’hostaleria.

SOLICIT: que s’habilitin més instal·lacions (col·legi s’Auba, col·legi s’Alzinar per exemple), i per tant més places per a tots els infants amb un horari més ampli i amb servei de menjador que cobreixi les necessitats de les famílies del municipi com es fa durant el curs escolar i a un preu raonable amb ajudes a les famílies amb més d’un fill”

Demanen que aquesta sol·licitud s’enviï al batle president de l’Ajuntament de Capdepera.