Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 1077

 

Una lectora ens ha enviat un àudio per denunciar que les barreres que hi ha a s’Alzinar, abans de l’accés al parc de s’Alzinar i a les escoles esta tancada impedint el pas d’accés al bosc. “Jo normalment utilitzo aquesta via d’accés al bosc, quan surt a passejar i fins fa poc trobava la porta petita oberta i podia accedir i sortir”.
Fa uns dies se va trobar amb la porta oberta i va travessar per a fer el seu passeig i la sorpresa la va tenir a la tornada, quan la trobà tancada amb un pany de maleta. Aquell dia va trucar la policia local, perquè pensava que era un pas públic, "... i no me van poder atendre perquè estaven atenent un accident i no podien acudir". Així que va haver de tornar enrere i cercar una altra sortida.
No ha estat no només una vegada, el fet s’ha repetit.

A més, afegeix, no n’hi ha cap avís o informació de l’horari i el motiu  del tancament. O si es tracta d’una mesura temporal o permanent.

Ella entén que es tanquin les barreres grans perquè no passin els cotxes, però no troba motiu per tancar les barreres petites, i més quan l’escola i el parc ja estan tancades per altres barreres. A més per allà passa un ruta de senderisme publicitada pel propi ajuntament.

La primera sensació, ens comenta la nostra lectora, "va ser d’indignació i de sentir-se empresonada en l’alzinar".